Hvala, ker si obiskala našo spletno trgovino! Čas je, da se boljše spoznamo!

KDO SMO? 

Smo družinsko podjetje, ki ga povezuje ljubezen do dela in izbira najboljših izdelkov za svoje stranke.
Najdeš nas v fizični trgovini, kjer uresničujemo svojo vizijo: “vso perilo na enem mestu”
V fizični trgovini najdeš priznane blagovne znamke kot so Lisca, Triumph, Skiny in Galeb. Le tako ti omogočamo na enem mestu preizkusiti nedrčke od različnih znamk, ter tako odkriti kaj je tisto kar ti najbolj ustreza!

Naše dogajanje ti dnevno predstavljamo na socialnih omrežjih, kjer te popeljemo v zakulisje naše trgovinice. Predstavljamo ti nove kolekcije, popuste, nove izdelke, skupaj te popeljemo na photoshootinge, ki jih izvajamo za našo spletno trgovinico in še in še! Vedno stremimo k temu, da tudi ti začutiš našo pristnost in prijaznost. 

ZAKAJ SPLETNA TRGOVINA? 

Po dnevnih javljanjih preko Facebooka in Instagrama, se je naša baza strank pričela krepiti. Dnevno smo začeli odpošiljati paketke strankam, ki so si naše izdelke lahko ogledale le preko dnevnih storyjev. Po nekaj mesecih pa je padla odločitev – čas je za spletno trgovino! Želeli smo si vso našo ekstra ponudbo predstaviti tudi na spletu, s profesionalnimi slikami in še večjo ponudbo! 

KAJ JE NAŠA POSEBNOST?

Skozi celotni proces izbire naših izdelkov in naročanja nas vodita dve stvari – KVALITETA IN UGODNOST. Želimo ponuditi kvalitetne izdelke, po ugodnih cenah. Hkrati pa še vedno preko dnevnih storijev želimo ohranjati stik s strankami. Vsa naša ekipa se venomer trudi biti prijazna in naklonjena, da vedno rešimo kakršnokoli težavo.

VEDNO TUKAJ ZATE! 

V uradnem delovnem času se lahko kadarkoli povežeš z našo svetovalko! Preko Live chata ti omogočamo pogovor in svetovanje 1na1. Svetujemo ti lahko pri izbiri izdelkov, velikosti ali samo pomagamo pri oddaji naročila. 

INFORMACIJE PODJETJA

Tiala d.o.o., Ješetova ulica 5, 1230 Domžale, Slovenija

info@tiala.si / tialadoo@gmail.com / 040-186-544

Davčna številka: 61798592 / Matična številka: 8275335000

Fizična trgovina: Trgovina Tiala, Mercator center – cesta talcev 4, 1230 Domžale