DOSTAVA IN VRAČILA

ODPREMA BLAGA

Vaše naročilo odpošljemo takoj, ko je to mogoče. Dobavni rok naročila je od 2 do 5 delovnih dni. V kolikor želite, da je paket pri vas zagotovo naslednji delovni dan, pri oddaji naročila izberite EKSPRESS DOSTAVO. Strošek ekspress dostave je 7eur. Paket bomo obravnavali prednostno in bo šel na pot še isti delovni dan (osnovni pogoj: naročilo mora biti oddano do 12.ure). Če je naročilo oddano kasneje, bo paket pri vas v najkasneje dveh delovnih dneh). 

DOSTAVA BLAGA

Dostavo za podjetje Tiala d.o.o. opravlja podjetje DPD. Pri oddaji naročila je potrebno vnesti tudi podatke o telefonski številki, da vas kurir lahko obvesti o prihodu pošiljke. 

VRAČILA BLAGA

Podjetje Tiala d.o.o. omogoča menjavo blaga za enak izdelek v drugi konfekcijski številki ali barvi, v kolikor je želeni izdelek na zalogi tistega dne, ko podjetje fizično prejme vrnjeno blago. V kolikor izdelka ni več na zalogi, se lahko izdelek zamenja za karkoli drugega v enaki vrednosti, ali preostalo vrednost novega izdelka doplača.

Podjetje bo blago zamenjalo le v primeru, da je blago nepoškodovano, neoprano in vrnjeno z originalno etiketo Tiala na izdelku. 

V paket je obvezno priložiti OBRAZEC za vračilo ali menjavo blaga. Pri menjavi blaga potrošnika bremenijo le stroški pošiljanja blaga podjetju, ponovno pošiljanje novega paketa krije podjetje. Rok za menjavo je 14 dni od prevzema blaga.