NAGRADNA IGRA

Nagradna igra poteka na instagram profilu @tiala.si

Pravila nagradne igre »Okay čistilo po tvoji izbiri in darilni bon v vrednosti 10 EUR«

  1. NAGRADNA IGRA

Nagradno igro z naslovom »Okay čistilo po tvoji izbiri in darilni bon v vrednosti 10 EUR« « (v nadaljevanju: nagradna igra) prireja Tiala d.o.o., Ješetova ulica 5, 1230 Domžale, matična št.:  8275335000, ID. št. za DDV: SI61798592.

  1. TEMELJNI POGOJ SODELOVANJA

V tej nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe.

  1. NAČINI SODELOVANJA

Nagradna igra bo potekala od 1.7. 2020 do vključno 8. 7. 2020.

Sodelujoči mora za sodelovanje v nagradni igri v času trajanja nagradne igre:

  1. “Slediti”(ang. Follow) profilu @Tiala.si in @Okay.si na Instagram profilu.
  2. Komentirati pod objavo in označiti še dve prijateljici.
  3. NAGRAJENEC / NAGRAJENKA

Nagrajenec bo objavljen 9.7.2020 na Instagram profilu @Tiala. Organizator nagradne igre bo v najkasneje treh dneh odposlal nagrado. Stroške poštnine krije organizator nagradne igre (Tiala d.o.o.). Nagrajenec bo izbran naključno.

  1. NAGRADA

V nagradni igri se podeljuje DARILNI BON v vrednosti 10EUR za nakup v veleblagovnici Tiala. Darilnega bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Poleg darilnega bona nagrajenec/nagrajenka prejme tudi čistilo znamke OKAY po njeni izbiri.

  1. OSEBNI PODATKI

Prireditelj z osebnimi podatki nagrajenca ravna skrbno in jih obdeluje skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Prireditelj obdeluje osebne podatke nagrajenca, ki jih pridobi z zmago nagrajenca v nagradni igri: ime, priimek, naslov, veljavno mobilno telefonsko številko. Prireditelj bo osebne podatke nagrajenca, ki jih je posredoval v okviru nagradne igre, uporabil za pošiljanje nagrade.

Pridobljeni osebni podatki se uporabljajo za vodenje evidenc organizatorja nagradne igre ter za kontaktiranje nagrajenca v namene izročitve nagrade. Osebne podatke lahko organizator nagradne igre uporablja izključno za namene, za katere so bili pridobljeni.

Sodelujoči ima pravico do seznanitve s svojimi osebnimi podatki, zahteve po popravku, spremembi, omejitvi uporabe osebnih podatkov ter pravico do zahteve po prenosu svojih osebnih podatkov. Nagrajenec v nagradni igri lahko kadar koli pisno zahteva, da se njegovi podatki izbrišejo iz evidence osebnih podatkov prireditelja.

Osebni podatki bodo hranjeni najdlje 30 dni po zaključku nagradne igre.

X