Brezplačna dostava
nad 50,00

Hitro in varno
plačilo

Brezplačna
menjava

100% bombaž

Ženska pižama Sleepy moon (100% bombaž)

26,90

Pižama pripada slovenski znamki Venere. Prav tako je to eden bestsellerjev na področju daril. Presenetite svoje najdražje s kvalitetno pižamico najboljšega materiala. Kvaliteto potrjuje tudi standardni certifikat, ki je priložen pri vsaki pižamici. Pižama slovenske znamke Venere, je navdušila že mnoge! Največja prednost je vrhunski material, 100% bombaž, ki zagotavlja najboljše udobje! Na voljo v različnih velikostih.

Izdelek lahko zavijemo kot darilo in dodamo personalizirano sporočilce 🎁
Darilno kartico z osebnim voščilom bomo dodali v paket. Polje ni obvezno. Če polje pustite prazno, bo izdelek poslan v darilnem pakiranju brez darilne kartice.
Product total
Options total
Grand total
Zakaj ti bo všeč?

Najbolj prodajano kot darilo najdražjim!

Potrjen standardni certifikat

Pižama slovenske znamke Venere, je navdušila že mnoge! Največja prednost je vrhunski material, 100% bombaž, ki zagotavlja najboljše udobje! Na voljo v različnih velikostih. Pižama pripada slovenski znamki Venere. Prav tako je to eden bestsellerjev na področju daril. Presenetite svoje najdražje s kvalitetno pižamico najboljšega materiala. Kvaliteto potrjuje tudi standardni certifikat, ki je priložen pri vsaki pižamici.

Pranje pri vsaj 30 stopinjah

100% bombaž

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ženska pižama Sleepy moon (100% bombaž)”

Brezplačna dostava
nad 50,00

Hitro in varno
plačilo

Brezplačna
menjava